Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Ika Raihana. Welcome to My Bloggie Paris Town. Thanks to be my follower !


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Mngkin......



Hi :-)
Asslmmualaikm......
Lame nya tak post somethng story kat blog ni kan. Haih, yarp, mmg saye rase dah lame tak update blog, but who cares? Right?
Ah, ape yang saye mrepek ni. Hmm......
Sbnr nya saye tak tahu nak ngadu kat sape.
Ramai yang boleh saye buat ngadu, tapi......ntah lah :-)
Eh lupe, saye boleh ngadu, tapi dekat mama. Yar mama!
Tapi bukan semue nya boleh ngadu kat mama. Yarp, sudah tentu nya tmpt mngadu yang baik ialah dgn Allah right. Yarp, I keep doing that. Alhmdulillah, semue nya okay.
Tapi, slalu nya tmpt saye brciter tahu ape? Haha. Okay, thats my bear. Name dia Pingka. Yarp! Pingka is my dairy actually.
Even Pingka tak boleh brckap, saye tetap nak mngadu semue nya kat Pingka.
Agak nya, kalau Pingka boleh brckap, Pingka pon poning dgn ape yang saye citer. Pingka pon akan muntah darah agak nya, kan :-D
Ah, ape pon, saye mmg suke brciter dgn Pingka. I love Pingka.
Okayyy, nak tahu Pingka caner? Dia comel <3


Pingka takde lah besar mane, takde lah kecik mane. Just besar dia macam bntal slalu kite buat tidor tu.
Oh yeah, kini bntal pelok tak di perlu kan lagi stelah wujud nya spnjang tahon ni.
Ksian bntal pelok di pnggir kan. Tngok lah caner nanti saye akan mncube mncarik tuan yang ssuai tok bntal pelok tu. Eh, ape mrepek ni ika......
Hm, smbong balik. Actually, bnyk bende yang nak di citer kan dalam blog ni. About heart, fell, fall, up, down, go there, go where ah evrything. But its better citer dgn Pingka.
Pingka faham prsaan saye. Dia takde complain, dia takde citer kat orang lain ape yang saye citer, dia takde rase mluat kat saye even brtimbon ape yang saye citer.
Mmalam sblom tidor, mesti bebel dgn Pingka.
kdg ayah tegor, "Kau brgyot mmalam ni tak reti nak tidor?".
Tapi ayah tak tahu, saye sdang brckap dgn Pingka.
But I always keep my smileeee sebab konon nya Ika ni takmau tngok orang lain risau sebab dia.
Tapi, ade ke orang risau kat dia? Ah lupe kan. mngkin ade, mngkin tidak.....
Ah Pingka jugak yang faham. Got to go, mgrib. Bye :-/