Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Ika Raihana. Welcome to My Bloggie Paris Town. Thanks to be my follower !


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


pehimpunan esuk? kmalas!!!

hi assalammualaikum (:
ah, saye siyesly malas ah nak sekola esuk, tak tahu nape, maybe cause saye takde mood ary ni, uw yang cam ni, but it just maybe ahhhh
cam yang saye tulis kat wall fb saye

"esuk pehimpunan? ahh! esuk dapad cerama free ngan pengetue, membebel ntah pape, cakap satu minid, telan air liur sume 2 minid, memang mengancam betul -.- eh ika tak baek ah kau memburuk kan pengetue sendiri, kalau pengetue saye bace ni, saye nak mintak maaf, dan saye harap cegu terase ngan kate2 saye, hahaha x.x

# SAYE PELIK NAPE SAYE SEKARANG NI SUKE BUAD STATUS PANJANG2, KERANE SAYE KUAD MEMBEBEL SEPERTI PENGETUE? MAYBE -.-

ahh, abai kan yang bawah uw, haa, kan2?
saye dah kate...
bosan ah esuk, ngan pengetue yang mesre alam nya, adoh, susa gini ahhh
uw lum temasuk belaja subjek yang saye tak suke, yang saye tak suke ngan cegu nya, yang bagi homework belambak, kfine saye jahad kutuk cegu -.-
tapi pernakah korang tahu yang saye ni sebena nya syggggg kat sume cegu yang mengaja saye? kfine, korang mesti tak tahu, bia ah ia tesimpan dalam aty kecil saye, ewahhh (;
today, 15 April kan, huh, tekak saye sakid sangadddddd
ahhh, siyesly saye rase saye dah cam mak nyah oke
suare saye separuh laki separuh pempuan, adoh, siksa sangad
lepas uw kan, hmmmmmmmmmmm
kalau saye nak telan air liur, rase perid sangad, cam saye tulis kat fb gak d, adekah itu petande yang saye nak dapad MC esuk? maybeeeee....
tapi saye paling malas duduk ruma time cuti, sebab saye sangad bosan, kfine, bosannnnn ahhhhh
please yuallss, praying that i get well soon, INSYAALLAH (:
a'ah kan, tadi saye kate bosan kan? kfine, mang bosan sangad aw
look at my all buddies, dorang melancong ke sane sini, saye? duk ruma je nguk tibi, maen interned, tidur, makan, bosan tahuuu -.-
eh tapi kan, jujur k, saye lebey suke sekola bebanding tahun lepas, eh betul ah, ape pulak kate saye tipu uw, adohh
k ah, dah takde idea nak cite ah, dah kering kontangg dah ni, soryyyy
*takde orang layan kau pun ika -.- 
btw, saye ngah mintak tolong NURUL WILSON mengedit blog saye yang buruk ni
hay! tahu lah blog korang cantek je kan, skin blog korang pun comel je kan, tahu lah saye takde sume uwwwww
*fuhh, sedayy, sambil lap air mate
tapi takpe, at least saye dah mencube, tapi ini yang temampu, maaf kan saye, haha
 k lah yuallss, itu aje ary ni, maaf merepek kerane itu memang kerje saye -.- lols


btw, esuk sekola eh? nak jumpe dia, rinduuu, tapi dalam mase yang same, malas! kfine, kbyeeee
-.-!

p/s: de homework ke ha? kalau de, kalau tak buad, kene mara tak? kfine, soalan bodoh!