Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Ika Raihana. Welcome to My Bloggie Paris Town. Thanks to be my follower !


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


REKACIPTA? AKAUN? HUH -,-

Hahahahahahahahaahahahaa -,- actually aku tenga tesangad bingung ni hoy. Hmm, aku sebena nya nak masuk akaun, tapi kan, aku dapad rc, p rc pun aku tenguk not bad lah kan. Hmm, p kalau akaun pulak, mang dah lame aku nak masuk, just maybe takde rezki g kud, ntah lah, aty ngan pendapad laen, haha, tu yang bingung tu, huh


Atotoo, rekacipta? Susa tak? Erghh

Rc ni aku tenguk cam banyak memerlu kan lukis2 je, dah lah aku takde seni langsung bab2 melukis bagai ni, haha, seni menyanyi tu ade lah jugak -cecehhhhhh!- Haha, seriusly, aku nak akaun, aku dah mohon, tapi cegu takde buad panggilan pape pun, cegu cakap, if dah ade penukaran t cegu panggil or g tahu, p now ni langsung takde khaba berite, huh -,- ape say! Dah lah aku sorang antare geng2 aku tecampak kat rc, haha, mane poyo kan, alaaaahaiii


Ahaiiii, cegu2 awal2 dah dapad, kalau rc kene 65 peratus dan ke atas, haha, kalau dah bab tu pun aku macam kekokkekok g kan nak dapad kan 65 peratus, ahaiiiii, tak tahu lah bole dapad ke tak, haha. Kelaka je aku nak dapad kan 65 peratus, p bole lah~ bole lah~ Huh, denga2, kelas rc ni banyak keje khusus kan? Hoyyy, penad lah aku cam ni hay! Haha, kalau tak buad keje khusus kang FAILED pulak t kang spm aku. Huh, mintak simpang and di jauh kan!! Haha

Btw kan, haha, aku nak share gamba yang aku edit2 baek punye -cecehhh- Baek tak baek sangad lah, p kire aku ade bakad lah kan, hahaiiiii, perasan, haha!


LoL, tak paya nak tawe sampai tegolek2 bagai lah way! Haha, mang lah kat malaysia takde tempad cantek cam tu, thats why aku edit, ala2 Lagenda Budak Setan kan? Haha, jangan nak jeles sangad, huhu. Btw, aku edit kat PIZAP tau. Kalau korang nak buad, korang g kat google, then korang taip pizap, t dia terus kelua. And t korang pilih lah, nak edit background ke, collage ke, nak cut2 gamba ke, kat situ sume ade. Ni pun hasil tunjuk aja my lovely mucuk sista NUR IZZATY BINTI ZAKARIA lah, sape lagi, heee

Oke, entry kali ni dalam keadaan penad aku create, so kalau mepek sangad, sory2 lah yar, haha

p/s: Way2, aku jadi bendahari, and naseb dorang bagi kejesame, haha