Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Ika Raihana. Welcome to My Bloggie Paris Town. Thanks to be my follower !


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Nak tenguk , nak tengukk !!

Nak tenguk oke . Nak jugak !! Haha , korang jangan fikir memacam oke . Ika nak tenguk filem filem yang now nih tengah hangad lha kud dekad panggung wayang :) Isy , kalau dapad tenguk . Veryyy best yewww !

Oke , memule nak tenguk cite nih ! Karak :') Tenguk sebalek tabir die macam best jehkan ? Kan kan ?? Oke , tak payah cakap . Memang best oke .

Base lhakan . Terbitan KRU lha katekan . Terbitan die memang semue best best oke . Hikayat Merong Mahawangsa pun besttt gilaaaa oke ! Tak tipuu . Yang belum tenguk lagi toh , beli CD die oke . Tenguk pepuas . Romantik ade , adventure pun ade oke . Yang pasti , memang the bestt !

Oke , file kedua pulokk yang nakkkk sangadddd tengukkkkkk 

Ofcos Nur kasih :')

Ofcos memang kene bawak due kotak tisuuu bile pergi cinemakan ? Yeah lha , memang touching gila iynih cerite . Hehe , oke oke . Memang belum tenguk lagi cite nih , but korang ofcos dah tenguk rihgt cite Nur Kasih yang berepisod punye ? Cite berepisod pun dah best gilaaa . Lagi the movie kan kan ? Oke , tak sabar nak tenguk cite nih semue . Yang penting , nanti nak mintak mama or ayah pi belanje tenguk cite nih semue . Haha :')