Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Ika Raihana. Welcome to My Bloggie Paris Town. Thanks to be my follower !


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


tak pakai phune ?

ape pendapad korang and cam nehh ekk perasaan korang kalau tak dapad pakai phune lagi foe one year ? ( actually tak sampai one yera punn ! ) haha ! aku tulis entry nih sebab aku dah tak dapad kudd nak pakai phune lagi . PMR candidates lha katekan . haha ! kononnye kene tumpukan perhatian lha kudd pade pelajran . kan kan ? p aku rase same jea . pakai phune kea tak pakai kea . proses pembelajaran aku same jea .

ape yang tak bestnye tak pakai phune ? haisyy ! toksahh cite . banyak haihh yang tak bestnye . haha ! tak dapad mesid satu hal . tak dapad nak calling calling kudd . haha ! p demi nak sedapkan aty akukan . so aku nak buad announcement bahawe pakai phune nih membosankan ! tak bagus langsung ! buad aku lalai dalam pelajaran .

langsung tak best pakai phune nih ! buad abis dued beli topap . mama ayah bagi dued buad makan kite beli topap ? haiyyaa ! simpaapauliaaa ! haha ! ehem ! banyak toh keburukan . so korang yang bercandidates tak kire PMR kea . SPM kea . STPM kea . haha ! sory to say lha . but nak sedapkan aty aku jea nih . haha ! ehh ehh ! kepade si pembace entry aku nih . kalau korang suke korang follow and coment lha ea . kalau tak suke bole ape ? bole belah ! thanks :))